François Nicolle Hoortoestellen presenteert
een nieuw label: HAUTE HEARING.
Het absolute topsegment in hoortoestellen.

Onzichtbare juwelen voor het oor

Haute Hearing François Nicolle Hoortoestellen is onder het label Haute Hearing in het absolute topsegment in hoortoestellen. Juwelen qua techniek en uitvoering. Maar onopvallend te dragen achter het oor. Of zelfs onzichtbaar in het oor of in de gehoorgang. Niemand ziet dat u hoortoestellen draagt.

Met Haute Hearing hoortoestellen bent u altijd verzekerd van een natuurgetrouwe weergave van spraak en muziek. De audiciens van François Nicolle volgen wereldwijd de meest recente ontwikkelingen op de voet. Bij ons vindt u daardoor altijd de top in hoortoestellen.

Achter het oor hoortoestellen
Achter het oor te dragen hoortoestellen zijn van oudsher het meest bekend. Een modern AHO-toestel is echter niet te vergelijken met de grote apparaten van vroeger. Haute Hearing toestellen zijn zo klein dat ze nauwelijks opvallen.

Ook mensen met zwaarder gehoorverlies hebben baat bij deze nieuwste generatie hoortoestellen. De verfijnde technologie bootst zelfs de akoestische werking van de oorschelp na, waardoor u kunt vaststellen uit welke richting het geluid komt. De spraakverstaanbaarheid is optimaal. Ook in een rumoerige omgeving.

Onzichtbaar in de gehoorgang
Een in-het-oor-toestel is superklein en daardoor onzichtbaar te dragen in het oor of zelfs in de gehoorgang. Het past precies in contouren van de gehoorgang. Het oor wordt niet afgesloten, alle geluiden en stemmen klinken volkomen natuurlijk.

Haute Hearing Het meest geavanceerd zijn de IIC-hoortoestellen (Invisible-in-Canal) of CIC-hoortoestellen (Completely-in-Canal). Deze hoortoestellen bevatten nieuwste vindingen op hoorgebied. François Nicolle is als één van de weinige audiciens in Nederland gespecialiseerd in deze onzichtbare in-het-oor toestellen.


Meer weten over Haute Hearing of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar of Antwerpen.